Aardappels gevuld met ratatouille

Ingrediënten


Bereidingswijze

Prik een paar gaatjes in de schil v/d aardappels en pof deze tot ze gaar zijn. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook tot de ui zacht begint te worden. Voeg de paprika, courgette, aubergine en champignons toe. Bak deze alroerend tot ze gaar zijn. Roer de tomatenpuree erdoor. Een klein beetje water erbij en breng aan de kook. Temper het vuur, laat zonder deksel zachtjes doorkoken tot het wat indikt. Snijd van elke aardappel1/3 v/d bovenkant eraf. Lepel de aardappels leeg, maar zorg dat er een omhulling van ca 1 cm overblijft. Schep de groenten in de aardappels en strooi de kaas erover. Leg de aardappels even onder de grill tot de kaas gesmolten is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 653x

Jouw laatst bekeken recepten