aardappelschotel met gourgette en aubergine

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappelen schillen en wassen. Aardappelen in circa 15 min.bijna gaarkoken. Koud laten worden en in plakjes snijden. Gourgettes en aubergine wassen en in dunne plakjes snijden. Bestrooien met zout. Ovenschaal invetten(inh. 1 1/2 l). Knoflook pellen. Schaal er mee inwrijven. Eieren loskloppen met karnemelk,slagroom,zout, peper,cayennepeper, dragon en basilicum.oven voorverwarmen op 200gr C. Helft van aarappelen in scaal verdelen. Bestrooien met wat peper en zout. 1/3 deel van van eimengsel erover schenken. Gourgette en aubergine erover verdelen. bedekken met rest van aarappelen. Bestrooien met zout en peper. Rest van eimengsel erover schenken. Afdekken met aluminiumfolie. In midden van oven in ongeveer 40 min. gaar en lichtbruin bakken. Na circa 30 min. folie verwijderen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1250x