Andijvie op z'n Vlaams

Ingrediënten

  • 1 kg andijvie
  • 50 gr boter
  • het sap van 1/2 citroen
  • 2 dl ingekookte bruine fond
  • water

Bereidingswijze

Reinig de andijvie, was hem en laat uitlekken. Leg de groente vervolgens rauw in een met boter ingesmeerde, vuurvaste schotel en voeg er het citroensap en een weinig water aan toe. Dek de schotel met boterpapier en een omgekeerd bord af en stoof de groente in de oven gaar. Laat het kooksap met de bruine fond inkoken. Schik de groente op een schotel en overgiet hem met het inkooksel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 826x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten