Andijviestamp met maïs en ananas

Ingrediënten


Bereidingswijze



Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetjes water en zout gaar. Laat de ananas en maïs uitlekken. Maak de uien schoon en snipper ze. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes. Pel de knoflook en pers hem. Maak de andijvie schoon, snijd ze in reepjes, was ze en laat ze uitlekken. Bak de spekblokjes uit en voeg de uien, paprika en knoflook toe. Voeg dan de maïs, ananas, chilipoeder en wat peper toe. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer de melk erdoor. Schep het spekmengsel en de andijvie door de aardappelpuree. Laat de stampot goed warm worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

het lijkt heel lekker en dat is het ook

Reageer zelf op dit recept

kaptcha