Asperges koken

Ingrediënten

  • > verse asperges
  • > flinke eetlepel boter
  • > 3 eetlepels zout.

Bereidingswijze

> asperges in koud water leggen, worden ze steviger en zijn beter te schillen. > asperges goed schillen, desnoods 2x, niet goed geschilde smaken bitter. >> leg ze op een snijplank en schil ze voorzichtig met een dunschiller vanaf het kopje naar beneden.Water met boter en zout aan de kook brengen, > plaats de asperges in het vocht, > dek de pan af en houdt het vocht tegen de kook, kook de asperges in 3 minuten. > haal de pan van het vuur en laat de asperges in gesloten pan 30 minuten doorgaren, 10 a 15 minuten voor wie ze steviger prefereert. > asperges droogdeppen met een schone theedoek.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 783x

Jouw laatst bekeken recepten