Asperges met warme citrussaus, koude

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de asperges in ruim water met zout, zout, de suiker en de boter beetgaar en laat ze helemaal afkoelen. Smelt de boter op laag vuur in een pannetje. Doe de wijn, het sinaasappelsap en het citroensap met de sinaasappelrasp in een pan en laat dit tot ┬▒ 1/3 inkoken. Breng een laagje water in een pan aan de kook. Klop de eidooiers met de kruiden in een kom romig op en doe dit in het kokende water. Voeg de ingekookte saus hierbij en roer er daarna beetje bij beetje de gesmolten boter door. De saus mag nu niet meer koken. Serveer de koude asperges met de warme saus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha