AUBERGINE GEVULD MET PITTIG FIJN GEHAKT!

Ingrediënten

  • 2 grote aubergines
  • 2 uien
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 175 gr. tivall fijngehakt
  • 2 eetlepels mexican seasoningmix ( busje a 100 gr
  • casa fiesta)
  • 100 gr. gemalen oude kaas
  • 1 pak wilde en witte rijst.

Bereidingswijze

oven voorverwarmen op 200 gr. celcius of gasovenstand 4. aubergines wassen, in lengte halveren en tot ca. 1 cm. van rand uithollen. (vruchtvlees word niet gebruikt). uien pellen en snipperen. tomaatblokjes laten uitlekken. sap op vangen.in pan olie verhitten en uien ca. 2 min. fruiten. fijngehakt en kruiden toevoegen en ca. 4 min. bakken. tomaatblokjes toevoegen en ca. 1 min. verwarmen. op smaak brengen met zout en peper. aubergines hoog opvullen met gehaktmengsel en in ovenschaal leggen. kaas erover verdelen. tomatensap op bodem van schaal schenken. aubergines in midden van oven in ca. 40 min. gaar en lichtbruin bakken. rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 646x

Jouw laatst bekeken recepten