Aubergine met couscous en geitenkaas, gemarineerde

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje rauwkost (150 g
  • AH)
  • 100 g couscous (pak a 500g
  • AH Biologisch)
  • 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon (Maggi)
  • 1 aubergine
  • 1 bakje balsamicodressing (100 g
  • Johma)
  • 100 g verse geitenkaas (Bettine Blanc)

Bereidingswijze

In pan 1 eetlepel olie verhitten. Rauwkost al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Couscous erdoor scheppen. Bouillon door 2 dl kokend water mengen, bij couscous schenken en ca. 1 minuut verwarmen. Couscous van vuur nemen en afgedekt ca. 4 minuten laten wellen. Intussen koekenpan (of grillpan) invetten met rest van olie en verhitten. Aubergine wassen, kapjes eraf snijden en in plakken snijden. Plakken aubergine in ca. 5 minuten bruinbakken, halverwege keren. Plakken uit pan nemen en in twee diepe borden leggen. Dressing erover schenken. Geitenkaas in stukjes verdelen. Couscous erop scheppen en geitenkaas erover verdelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 668x