Aubergine-omelet met salade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bestrooi de aubergine met wat zout en laat 10 minuten in een vergiet uitlekken. Klop de eieren los met de melk en bieslook en breng op smaak met wat zout en peper. Spoel de aubergine af en dep deze met keukenpapier droog. Verhit de olie in een anti-aanbakpan en bak de auberginestukjes snel op hoog vuur in 5 minuten goudbruin. Voeg de knoflook toe en bak 1/2 minuut mee. Schenk het eimengsel erover en bak het op laag vuur in 10 minuten, totdat de onderkant gaar is en de bovenkant nog een beetje vochtig. Keer de omelet het behulp van een deksel en bak ook de andere kant stevig.Meng de sla met de dressing. Verdeel de sla over de omelet, vouw hem dicht en halveer hem. Leg de helften op de borden en strooi met de fetakaas.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha