Bloemkoolcurry met aardappelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan, liever natuurlijk een wok, en roerbak de de knoflook, ui, bosuitjes met de aardappelen en de chilireepjes met de komijn, kerriepoeder en de kurkuma en laat alles 5 minuten meebakken op een matig vuur. Breng het geheel op smaak met de gember, paprikapoeder, mosterd, kruidenbouillonpoeder en peper en zout. Laat dit nog 3 minuten meebakken. Voeg nu de bloemkoolroosjes en wat water toe en laat het geheel gaar worden. Als de curry gaar is, voeg dan de yoghurt toe. Goed omscheppen en de curry is klaar.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 461x

Jouw laatst bekeken recepten