Broccolistampot met kaas en noten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180?C(hetelucht 160?C). Schil de aardappels en was ze. Snij de aardappels in groven stukken en kook ze ca. 20 minuten in water met zout. Was de broccoli. Verdeel de broccoli in roosjes en snij de stelen in plakjes. Kook de broccolie ca. 3 minuten in water met zout en spoel het koud af. Was en snij de tomaten in blokjes. Brokkel de geitenkaas. Kneus de walnoten. Giet de aardappels af en schep de broccoli, tomaten en de geietenkaas erdoor. Houd de stamppot grof. Pel en pers de knoflook boven de stampot uit. Breng op smaak met zout en peper. Schep de aardappelmengsel in de ovenschaal en verdeel de creme fraiche erover. Leg klontjes boter op de stamppot en bestrooi met de walnoten. Zet de stamppot ca. 10 minuten midden in de oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 452x

Jouw laatst bekeken recepten