Couscous met een gegratineerd eitje

Ingrediënten

  • 225 g panklare spruitjes
  • gehalveerd
  • zout
  • 1 pak Marokkaanse couscous (Honig)
  • 1 ui
  • gesnipperd
  • 3 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie)
  • 1 zak luxe soepgroenten a 300 g (C1000 Vers)
  • 150 g gemengde paddestoelen
  • grof gesneden
  • peper
  • 4 scharreleieren (M)
  • 25 g gepelde walnoot.html" itemprop="name">walnoten
  • grof gehakt
  • 100 g belegen kaas
  • geraspt

Bereidingswijze

Kook de spruitjes in water met zout in ? 7 min. net gaar en giet ze af. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing. Fruit de ui 5 min. in 2 el olijfolie. Voeg de luxe soepgroenten en de paddestoelen toe en bak ze al omscheppend op een hoog vuur beetgaar. Schep de spruitjes en de groenten met peper en zout naar smaak door de couscous en doe het mengsel over in een ovenvaste schaal. Bak in de rest van de olie 4 spiegeleieren, leg ze op de couscous en bestrooi ze met de walnoten, peper naar smaak en de kaas en schuif de schaal onder de hete grill. Laat de kaas in 3-5 min. smelten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 424x

Jouw laatst bekeken recepten