Deegbakje met gegrilde groenten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak het deeg met de gezeefde bloem, het zout, de in blokjes gesneden koude boter en het water. Laat een halfuurtje koel rusten, verdeel in vier en rol het uit. Leg elk deeglapje op ingeboterd bakpapier en duw dit in een rond kommetje. Leg hierin een vel bakpapier met droge bonen en bak 15 minuten in een op 200 C voorverwarmde oven (blindbakken). Verwijder papier en bonen en laat nog enkele minuutjes verder bakken. Bedek een bakplaat met een stuk ingeolied aluminiumfolie Leg hierop de gehalveerde en ontpitte paprika's en de in plakjes gesneden aubergine en courgette. Bestrijk de aubergine en courgette met de olijfolie en bak 10 minuten onder de grill. Bestrooi de groenten met grof zeezout en schik ze in de deegbakjes. Bestrooi met de feta en bieslook

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 635x

Jouw laatst bekeken recepten