enchilada's gevuld met pittige spinazie

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd de bosuitjes in ringetjes. Ontdooi de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing en schep er 2 el. uienringetjes, 1 el. koriander en 50 g. geraspte kaas door. Voeg wat tabasco, zout en peper naar smaak toe. Schep de spinazie op de bloemtortilla's, rol deze op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Breng de tomatensaus pittig op smaak met tabasco en strijk de saus over de tortilla's uit. Verdeel de zure room en de rest van de bostuitjes en kaas erover. Laat de enchilada's ca. 25-30 min. in de oven goudbruin worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha