Flan met drie soorten kaas

Ingrediënten

  • 6 lapjes filodeeg (ca. 25 op 25 cm.)
  • 60 g gesmolten boter. Voor de vulling: 30 g geraspte belegen kaas
  • 60 g geraspte rookkaas
  • 65 g gruyere
  • 3 eieren geklutst
  • 1.25 dl melk
  • 2 dl room
  • 1 el verse gehakte bieslook.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ?.Leg het filodeeg op een werkblad en dek af met een vochtige theedoek om uitdrogen te voorkomen. Neem 1 lapje en bestrijk met gesmolten boter. Leg er een tweede lapje op en bestrijk ook met boter. Ga zo verder tot alle lapjes gebruikt zijn. Bestrijk een taartvorm van 23 cm met boter en bekleed met het deeg. Stop de randen naar binnen. Voor de vulling meng je al de ingredienten en giet dit in de bakvorm. Bak de flan in 35 min lichtbruin en stevig.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 581x

Jouw laatst bekeken recepten