Gebakken rijst met zomer groenten en ei.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de zilvervliesrijst volgens de verpakking. En laat hem afkoelen. Roer de eieren los zonder ze schuimig te kloppen. Meng en zout/peper naar smaak, sambal, bieslook peterselie door. Verhit de olie in de pan schenk het eiermengsel erin en laat het 5 min stollen op laag vuur en met de deksel op de pan. Laat het ei afkoelen en snij het in 2 cm brede repen. Snij deze repen tot driehoekjes. Verhit in de wok de rest van de olie en fruit hierin de uitjes 3 min. Knijp de knoflook uit voeg de paprika toe en rorbak 1 min. Schep de asperges brocoli en tuinerwtjes erdoor en roerbak nog 5 min. Schep in delen de zilvervliesrijst erdoor en roerbak de rijst warm. Schep op laatst de eiblokjes en amandelen erdoor en warm ze even mee. Breng de rijst op smaak met zou/peper. Strooi de rest van de peterselie en bieslook en de kroepoek erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 671x

Jouw laatst bekeken recepten