Geitenkaasspiesen met auberginesandwich

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Bestrooi de aubergineplakken met zout en laat in een vergiet ? 10 min. uitlekken. 2. Kook de tuinbonen volgens de beschrijving op het pak gaar met het bonenkruid. 3. Verwarm de grill voor en steek de kaasrepen aan sateprikkers. Wentel ze achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel. 4. Pureer de tuinbonen met knoflook en citroensap en breng op smaak met zout en peper. 5. Was en droog de aubergines en kwast ze in met olie. Leg ze op het rooster en gril ze aan beide kanten in ? 15 min. goudbruin. 6. Leg de spiesjes na ? 10 min. bij de aubergine, rooster ze mooi bruin. Keer ze regelmatig. 7. Bedek 2 aubergineplakken dik met de bonenpuree, dek af met de andere plakken en snij ze doormidden.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha