Gekookte nieuwe aardappelen met romige mosterdsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Voor de saus de boter of margarine laten smelten, de bloem toevoegen en blijven roeren tot een gladde massa verkregen is. Dan de bouillon geleidelijk toevoegen. Steeds blijven roeren. De mosterd en de wijn toevoegen. - De eierdooier losroeren met 2 eetlepels hete saus en dit mengseltje bij de rest van de saus roeren. De saus op smaak brengen met peper, zout en wat citroensap. - De aardappelen bestrooien met weinig zout en in een stoommandje (of in een zeef in de pan, afgedekt met een vrij zwaar deksel) in ? 15 minuten gaar laten worden. - Het water afgieten en de aardappelen in het mandje laten droogstomen. De saus bij de aardappelen serveren. - Lekker met quorn en groene peultjes

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha