Geroosterde-paprikasalade met kikkererwten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Halveer de paprika's en verwijder de zaadjes. Leg ze met het snijvlak naar beneden in een ovenschaal. Wrijf ze in met een beetje olijfolie. Rooster ze ca. 20 minuten onder een hete grill tot ze zwarte blaren hebben. Spoel intussen de kikkererwten af en laat ze in een vergiet uitlekken.Snijd de schoongemaakte tomaten in partjes. Klop een dressing van het citroensap, olijfolie, knoflook en komijn. Breng op smaak met peper en zout. Haal de paprika's onder de grill vandaan en leg er een natgemaakt keukenpapiertje op voor enkele minuten. Ontvel ze en snijd ze in dunne reepjes. Meng nu alle ingredienten door elkaar met de dressing.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 603x