Gevulde pattison

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het kapje van de patissons en hol deze uit met een lepel of mesje zodat er een potje met deksel ontstaat. Bewaar het vruchtvlees. Kook de uitgeholde patissons ongeveer 5 minuten in water met zout tot ze nog net niet gaar is, haal ze uit het vocht en laat ze uitlekken. Bak ui, fijngesneden vruchtvlees, knoflook en champignonstukjes even in olie. Verwarm de oven voor op 200?C. Meng de gebakken groenten, de losgeroerde zachte geitenkaas of kwark, pijnboompitten, peterselie, peper/zout en eventueel couscous of rijst. Neem een ovenschaaltje waar de patissons in passen en vul de patisson met het rijstgroentenmengsel en leg het dekseltje er op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Hoi een zeer smakelijk recept om te lezen maar hoelang moet die in de vooververwarmde oven ?
Alvast bedankt

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 2650x

Jouw laatst bekeken recepten