Gho Tue Loe Suen (Chinese gesmoorde asperges)

Ingrediënten

  • 500 g asperges
  • 50 g gesneden schouderham
  • 3 lepels maïsolie
  • 250 ml kipbouillon
  • zout
  • 1 theelepel suiker
  • 1 lepel witte wijn
  • 1 lepel maïzena
  • 2 lepels water

Bereidingswijze

Schil de asperges en kook ze met wat zout gedurende 15 minuten. Laat ze uitlekken en snij in stukken van 2-3 cm. Snij de ham in 1 cm brede repen. Verhit de olie en smoor de asperges 5-10 minuten, haal eruit en laat uitlekken. Haal de olie uit de wok en verhit de kippenbouillon met suiker, zout en wijn, doe de ham erbij. Maak een papje van de maïzena en het water en bind de saus, giet over de asperges.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha