Hartige taart met tomaat en ui

Ingrediënten


Bereidingswijze

Ontdooi de bladerdeegplakken. Snij de uien in ringen, de champignons in plakjes, de tomaten in plakken. Bak de uiringen op een matig vuur tot ze zacht en een beetje bruin zijn in wat boter. Haal de uiringen uit de pan en bak daarna de champignonplakjes eventjes in dezelfde pan. Meng de eieren, room en mosterd door elkaar. Meng de helft van de kaas erdoor en maak op smaak met zout en peper.Beboter de taartvorm. Bekleed de taartvorm met de plakjes bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem van de taartvorm en bestrooi de bodem met wat paneermeel. Nu de vorm vullen: eerst de gebakken uiringen, dan de gebakken champignons en als laatste de plakken tomaat erover verdelen. Giet er dan het eimengsel overheen en als laatste de rest van de kaas erover verdelen. In een voorverwarmde oven op 225 graden in 30 minuten gaar bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha