Indiase rondo met currysaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudgeel. Laat de rozijnen wellen in heet water. 2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de amandelen, de uitgelekte rozijnen en de koriander door de rijst. 3. Verhit de boter of de olie en bak de Indiase rondo`s met currysaus in 5-7 minuten bruin. Keer de rondo`s af en toe. 4. Verhit de roerbakolie in een wok of braadpan en bak de groenten als omscheppend ca drie minuten. 5. Voeg de kokosmeld en de currypasta aan de groenten toe en laat het geheel nog ca 2 minuten stoven. 6. Verdeel de rijst over vier borden. Leg de rondo`s op de rijst en schep de groenten ernaast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 945x

Jouw laatst bekeken recepten