Italiaanse ciabatta met gorgonzola en rode ui

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm een grillpan voor tot gloeiend heet. Rooster de partjes ui in de grillpan in ca. 3-5 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig. 2. Snijd de ciabatta overlangs open en besprenkel de snijvlakken met olijfolie. Leg de onderkant op een bord en verdeel de rucola erover. 3. Snijd de gorgonzola in plakjes en leg ze op de rucola. 4. Schep de rode ui om met de balsamicoazijn en zout en peper naar smaak en verdeel de partjes over de gorgonzola. Leg de bovenkant van de ciabatta erop.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 3739x

Te vinden in: