Italiaanse ciabatta met gorgonzola en rode ui
Ingrediënten
- 1 ciabatta broodje
- 1 kleine rode ui
- in dunne partjes
- ? eetlepel olijfolie extra vierge
- 1 theelepel balsamicoazijn
- zout
- versgemalen peper
- 30 g rucola
- 75 g gorgonzola
Bereidingswijze
Verwarm een grillpan voor tot gloeiend heet. Rooster de partjes ui in de grillpan in ca.
3-5 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig.
2. Snijd de ciabatta overlangs open en besprenkel de snijvlakken met olijfolie. Leg de onderkant op een bord en verdeel de rucola erover.
3. Snijd de gorgonzola in plakjes en leg ze op de rucola.
4. Schep de rode ui om met de balsamicoazijn en zout en peper naar smaak en verdeel de partjes over de gorgonzola. Leg de bovenkant van de ciabatta erop.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Bouillon met Chinese paddestoelen en doperwten
- "ZOTHEID" UIT NEW YORK
- Risotto met paddestoelen II
- Macarons
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk Ice Cream
- Kip gevuld met krab en bospaddestoelen, witte koo
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Risotto met paddestoelen I
- Herfstrisotto met gemengde paddestoelen, doperwtjes en gebakken bacon