Kaaspizza met drie soorten kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

In plaats van de geraspte Pecorino-kaas kunt u ook een zelfde hoeveelheid geraspte, oude kaas gebruiken.Bereid het pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzing. Klop de eieren los met de Italiaanse kruiden, zout, peper en olijfolie. Roer de Parmezaanse kaas, Gruyere en Pecorino erdoor. Voeg het deeg toe en kneed het ei-kaasmengsel erdoor tot het deeg niet langer plakt. Bestuif het werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot een lap van circa 20 centimeter doorsnede. Leg de deeglap op een ingevette bakplaat en laat het deeg op een warme plaats 40 minuten rijzen. Bak de pizza in de voorverwarmde oven in circa 25 minuten knapperig bruin en gaar. Serveer de pizza in punten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha