Lasagne zonder vlees

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de spinazie in een zeef ontdooien. De spinazie moet goed uitgelekt zijn, druk er af en toe met een lepel het vocht uit. Verwarm de oven voor op 200 graden.Fruit de uisnippers samen met de knoflook in wat olie totdat ze glazig zijn. Voeg nu de spinazie toe en laat even meebakken. Eventueel overtollig vocht afgieten. Roer er nu het meel en een 1/2 bekertje zure room door en de mozzarellablokjes en/of feta. Vet een ovenschaal goed in. Leg nu eerst een laagje lasagnebladen in de schaal. Daarop komt een kwart van de spinazie. Leg hierop plakjes tomaat. Deze bestrooien met de peper, oregano en basilicum. Dan weer lasagnebladen. Herhaal dit nog 3 keer. Roer de geraspte kaas door de bechamelsaus en de rest van de zure room. Giet dit over de lasagne. Dek de schaal af met alufolie en bak de lasagne ca. 60 minuten in de oven. Haal 10 minuten voor het eind van de baktijd het folie van de schaal.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 951x

Jouw laatst bekeken recepten