LINZENCURRY

Ingrediënten

  • 800g linzen uit blik
  • 3 trostomaten
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 1/2 el Indiase kerriepasta tandoori (pot van 250ml Patak's)
  • 500g roerbakmixgroenten
  • zakje santen (30g)
  • 2 pakken naanbrood naturel

Bereidingswijze

Linzen laten uitlekken in zeef. Tomaten wassen en in stukjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en roerbakmix ca 3 min. roerbakken. Tandooripasta toevoegen en ca 1 min. meebakken. Linzen en tomaten toevoegen en ca 5 min. zachtjes koken. Santen en 1/2dl water toevoegen en nog ca 1 min. meeverwarmen. Intussen naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 988x

Jouw laatst bekeken recepten