Maiskoekjes met bietensalade

Ingrediënten

  • 1 blikje maiskorrels(uitgelekt)
  • 1 ei
  • 30 gr bloem(gezeefd)
  • 1 lente-ui(ringen)
  • 2 el korianderblad(grofgesneden)
  • zout
  • peper
  • 2 el maisolie
  • 1 handsinaasappel
  • 2 gekookte bietjes(geschild
  • in reepjes)
  • 100 gr veldsla
  • 1/2 blikje kikkererwten(200 gr
  • uitgelekt) en 3 el mosterd-honingdressing.

Bereidingswijze

Meng de mais met het ei, de bloem, lente-ui en de helft van de koriander en breng op smaak met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en giet er ± 4 hoopjes maisbeslag in. Bak de koekjes aan beide kanten in 4-5 minuten goudbruin. Keer ze halverwege. Schil de sinaasappel dik, zodat ook het wit eraf is en snij de vliesjes tussen de partjes uit.Meng de bietjes met de sla, kikkererwten, sinaasappel en dressing. Serveer de maiskoekjes met de salade. Garneer het geheel met de rest van de koriander.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 398x

Jouw laatst bekeken recepten