Mexicaanse rondo met avocado-krieltjessalade

Ingrediënten

  • 4 AH/Tivall Mexicaanse rondo`s met groene salsasaus
  • 1 zakje voorgekookte minikrieltjes (450 g)
  • 2 avocado`s
  • 1/2 groene peper
  • 6 el sladressing naturel
  • 4 el fijngehakte koriander
  • 25 g boter of 4 el olie

Bereidingswijze

1. Kook de krieltjes in ca 3 minuten beetjgaar en laat ze afkoelen. 2. Snijd de avocado in plakjes. Snijd het pepertje in flinterdunne reepjes. 3. Meng de krieltjes met de avocado, de dressing, de groene peper en de koriander. 4. Verhit de boter of de olie en bak de Mexicaanse rondo`s met groene salsasaus in 5-7 minuten bruin. Keer de rondo`s af en toe. 5. Leg de rondo`s elk op een bord. Verdeel de avocado-krieltjessalade ernaast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha