Ovenschotel groente en kumara

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil groente en snij het in stukken, schrob de kumara schoon, hak de verse koriander klein Schil de 3 tenen knoflookVerwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kumara in een pan met water en zout en breng het aan de kook, laat 10 min koken. Bak achtereenvolgens de sjalotjes, paprika en champignons aan in een pan. Snij de kumara in lange repen (met schil) en leg ze op een ingvette ovenschaal, strooi de koriander eroverheen en zet het in de oven. Kruid de groenten (ook peper en zout) en voeg knoflook, bouillon en bier toe, dek af en zet het in de oven. Na 15 min, schep de groenten uit de ovenschaal en doe ze bij de kumara, zet het terug in de oven op grillen, voor een verdere 15 min. Maak van de bouillon/ bier mix een saus door op te koken met een extra scheutje bier en creme fraiche toe te voegen. Breng op smaak met peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 468x

Jouw laatst bekeken recepten