Paprika's met couscous

Ingrediënten


Bereidingswijze

Breng een pan met ruim water en zout aan de kook, kook de hele paprika's ongeveer 4 minuten, laat deze even schrikken onder de koude kraan en snijdt het kapje eraf tot ongeveer 2 cm vanaf de bovenkant. - Verwijder zaadjes en lijsten en laat de paprika's omgekeerd op een theedoek uitlekken. - Zet een pan met een liter water op het vuur met daarin geelwortel, kaneel, kerrie, bouillonblokje en zout naar smaak. - Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en bak hierin gedurende 5 minuten ui, wortel, doperwtjes en chilipeper, breng op smaak met peper en zout. - Doe de builtjes couscous in de kokende kruidenbouillon en laat gaar worden volgens de aangegeven kooktijd op de verpakking. - Haal de couscous uit de bouillon, laat de zakjes even uitlekken en snijd ze open. - Vermeng de couscous met de groenten en vul de paprika's met het mengsel. - Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha