Pasta met olijvensaus

Ingrediënten


Bereidingswijze



Ontvel de tomaten en snijdt elke tomaat in 8 partjes. Maak de uien schoon en snijdt elk ui in 8 stukken. Vet een ovenschaal in en leg hierin de tomaten en de uien, bestrooi ze met wat peper en zout en sprenkel er wat olijfolie over. Zet de schaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden tot de uien en tomaten donkere randjes krijgen. Snijdt de olijven in kleine stukjes. Pel het knoflookteentje en snipper deze. Boen de citroenschoon, rasp wat van de schil af en pers de citroen uit. Roer in een kom het citroensap en de olijfolie door elkaar en meng er de olijven, knoflook en wat citroenrasp door. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat hem daarna uitlekken. Schep dan het olijvenmengsel door de macaroni en laat dit goed warm worden. Doe de macaroni in een schaal en verdeel er de gebakken tomaten en uien over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha