posteleinstamppot met champignons, noten en (brand

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen. Was en snijd deze in stukken van gelijke grootte.Kook de aardappelen gaar in weinig water. Pel de ui en snijd klein. Snijd de champignons in plakjes. Verwijder de worteljes van de postelein enwas de groente zorgvuldig. Laat de posteleingoed uitlekken en snijd deze in stukjes. Hak de noten grof. Verhit de boter in een koekepan en bak de stukjes ui en plakjes champignons gedurende 2 a 3 minuten. Giet intusen de aardappelen af en maak er met de melk een smeuige puree van. Roer de kaas met de uitgelekte postelein, het champignonmengsel en de noten erdoorheen. Breng op smaak met peper en zout. Warm de stamppot nog even goed door en serveer direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha