"Aardappel/groenteschotel met Gorgonzola"

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil en was de aardappelen snijd ze in blokjes. Kook de blokjes aardappel in water zonder zout 10 minuten. - Maak de courgettes schoon en snijd deze in blokjes. Bestrooi deze met weinig zout en laat de blokjes in een vergiet of zeef uitlekken. - Maak de broccoli schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Snijd de stengels in stukjes. Blancheer de roosjes alleen maar en kook de stukjes stengel 5 minuten. Giet de aardappelen en de groenten af. - Beboter een ovenvaste schaal. Meng de aardappelen en groenten door elkaar en leg deze in een schaal. Verkruimel de kaas en giet de room erbij. Maak nog pittiger op smaak met peper en giet dit mengsel over de schotel. - Schuif deze, niet afgedekt, in een voorverwarmde oven van 220 graden, stand 5 en bak 15 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1468x

Jouw laatst bekeken recepten