"Camemberttaart met Broccoli en Cashewnoten&q

Ingrediënten


Bereidingswijze

Taartvorm van 28 cm met eetlepel olie invetten. In een kom de kwark losroeren met 3 eetlepels olie. Bloem en 1/2 theelepel zout erboven zeven en erdoor roeren. Met koele handen snel tot soepel deeg kneden. Uitrollen op bestoven aanrecht tot een ronde lap vam 1/2 cm dikte. - Bekleed hiermee de taartvorm. Bestrooi de bodem met paneermeel. Zet in de koelkast. - Broccoli: de stronken van de roosjes snijden, stronken in plakjes. Kook 5 min. in een beetje water, afspoelen met koud. HEEL goed laten uitlekken. - Klop de eieren los met zout, peper, slagroom en de fijngeknipte bieslook. - Hak de cashewnoten fijn.Brocolli in de bodem doen, Camembert in stukjes erover, nootjes erover, Ei/slagroommengsel eroverheen gieten. Bak in het midden van een oven op 200 graden in ongeveer 40 minuten gaar. Als-ie gaar is, uit de oven halen (pas op is HEET) en even 10 minuutjes laten staan. - Deze taart is koud ook erg lekker.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha