"Indiase Curryragout"

Ingrediënten


Bereidingswijze

: 15 minuten. Afwerking 20 minuten. Energie totaal p.p. 445 Kcal. 30 gr. eiwit; 21 gr. koolhydraten 12 gr. vet van "vifke" Recept van llheks (www.smulweb.nl/pages/llheks) Aantal personen 4 Keuken Slanke keuken Techniek Stoven Smaak Anders Soort gerecht Vegetarisch Hoofdingredient Rijst In combinatie met Kruiden/Spec. Bereidingstijd 20-30 minuten Ingredienten 250 gr. snelkookrijst ? tl. kurkuma zout, peper 3 el. gemalen kokos 3 el. fijngehakte koriander 1 ui in ringen 40 gr. boter 40 gr. bloem 5 dl. kruidenbouillon (tablet) 150 gr. bloemkool, in roosjes 150 gr. wortel, in reepjes 150 gr. spercieboontjes, gehalveerd 2 tomaten, ontveld, in partjes 1/4 tl. komijn 1/4 tl. chilipoeder Hulpmiddelen VoorbereidingDe rijst met kurkuma en zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar koken. Rijst afgieten en kokos en koriander erdoor scheppen. De uiringen zachtjes fruiten in de boter ca. 15 min. Strooi de bloem erover en maak er een roux van. Bouillon toevoegen en al roerend een gladde saus maken. De saus aan de kook brengen. Voeg bloemkool, wortel en sperciebonen toe en ca. 4 min. zachtjes mee laten koken. Tomaten, komijn en chilipoeder toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 726x

Jouw laatst bekeken recepten