"Mexicaanse Quorn op Een Bedje Van IJsbergsla

Ingrediënten

  • * 350 gr. Quorn
  • * 4 eetlepels Mexicaanse kruidenmix
  • * 1 eetlepel olie
  • * 2 grote uien
  • gesnipperd
  • * 1 rode paprika
  • in stukjes
  • * 1 blikje maiskorrels (300 gram)
  • * 2 dl. gekruide tomatensaus (Sugocasa van Grand'Italia)
  • * zout en peper
  • * 1 krop ijsbergsla
  • in reepjes

Bereidingswijze

Quorn met Mexicaanse kruiden bestrooien. Olie verhitten en Quorn +- 3 minuten al omscheppend bakken. Ui, paprika en mais toevoegen en +- 2 minuten al omscheppend meebakken. Tomatensaus toevoegen en +- 5 minuten zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. IJsbergsla over 2 borden verdelen en Quornmassa erop scheppen. Lekker met tacoschelpen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha