"Spinazietaart"

Ingrediënten

  • 250 g pasta (liefst fusilli)
  • 450 g gesneden bladspinazie (diepvries)
  • 3 eieren
  • melk
  • geraspte oude kaas (+- 100 g)

Bereidingswijze

Kook de pasta net niet gaar (zo'n 2 minuten korter dan op de verpakking aangegeven staat) en laat deze goed uitlekken. Ontdooi de spinazie (met een beetje boter in een pan met deksel erop, of in de magnetron) en laat deze uitlekken in een zeef. Kluts de eieren met een scheutje melk, en voeg naar smaak zout en peper toe. Verwarm de oven voor op 200 graden C.Meng de spinazie en de pasta en doe deze in een ovenschaal. Giet het gekluste ei eroverheen. Bedek met de geraspte kaas. De schotel moet zo'n 20 minuten in de oven, tot er een mooi korstje op zit.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 706x

Jouw laatst bekeken recepten