Udang Broccoli

Ingrediënten


Bereidingswijze



Pel de knoflookteentjes. Maak de broccoli schoon, snijd de stengels in stukjes en houd de roosjes apart. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin broccolistukjes een paar minuten. Voeg de broccoliroosjes toe, pers de knoflook erboven uit en roerbak dit 5 minuten. Voeg dan de vissaus, oestersaus, gula jawa en de garnalen toe en roerbak dit een paar minuten. Haal de wok van de hittebron als de suiker is opgelost in de saus. Lekker met rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Niet correct dat dit onder vegetarische recepten valt. Oestersaus en Thaise vissaus zijn absoluut niet vegetarisch!

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 990x

Jouw laatst bekeken recepten