Vegetarische Filosoof

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak van de aardappelen met melk, peper, nootmuskaat en 25 gram boter, puree. Snipper de uien en fruit ze in 20 gram boter licht bruin. Schil de appelen en snijd ze in stukjes. Vet een vuurvaste schotel in en doe hierin afwisselend: puree, bonen, uien en appel. Zorg dat de bovenste laag uit puree bestaat. Maak de schotel af met paneermeel en klontjes boter.(eventueel met geraspte kaas erdoor) Zet de schotel 30 minuten in een warme oven van 220? C en laat er een bruin korstje op komen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Gebruiker reactie

Joke merkelbag

21 mei 2020 om 14:31

Héérlijk gerecht. Fijn van te voren klaar te maken en dan slechts 30 min.in de oven.

Reageer zelf op dit recept

kaptcha