Witlof Abrikoos Tagliatelle

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 C. Vet een ovenschaal in met boter. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzijng op de verpakking koken. Siroop van de abrikozen met citroensap en 1dl water mengen en aan de kook brengen. Witlof schoon maken in lengte halveren en in watersiroop stoven (+/- 10 min) Witlof uit de pan nemen en tijm toevoegen. Vocht tot de helft laten in koken (+/- 5 minuten). Vervolgens de blauwe room-brie en slagroom toevoegen en laten doorwarmen. Op smaak brengen met peper. Tagliatelle in ovenschaal doen. Daar overheen saus schenken en op saus de struikjes witlof leggen en tussen de witlof in de abrikozen leggen. Over geheel paneermeel strooien. Ovenschaal in voorverwarmde oven +/- 25-30 minuten laten bruinen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 441x

Jouw laatst bekeken recepten