Aardappel-visragoût

Ingrediënten


Bereidingswijze

Leg de kabeljauwfilets in een wijde ovenvaste schaal, besprenkel ze met citroensap en kook ze, afgedekt, op 100% in 3-5 minuten nèt gaar. Boen intussen de aardappelen onder koud stromend water schoon, prik ze met een vork in en pof ze tussen een dubbele laag wit keukenpapier op 100% in 7-9 minuten gaar. Laat de aardappelen, afgedekt, 5 minuten nagaren, schil ze en snijd ze in blokjes. Maak de lente-ui schoon en snijd hem ragfijn. Smelt de boter in een ovenvaste schaal van 2 liter inhoud op 100% in ± 2 minuten, voeg de lente-ui toe en fruit die, onafgedekt, op 100% in 1 minuut glazig. Roer de bloem erdoor, schenk er de bouillon en de melk bij en laat alles, afgedekt, op 100% 6-8 minuten koken. Schrap en rasp intussen de worteltjes. Roer de bloem met een houten lepel van de rand en de bodem en roer het geheel met een garde glad. Breng de saus op smaak met de mosterd. Snijd de vis in blokjes en schep die met de aardappelen, de wortel, de mosterd en dille naar smaak door de saus. Breng de ragoût met nog wat zout op smaak en garneer met een takje dille. Warm de ragoût eventueel kort door.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1035x

Jouw laatst bekeken recepten