Ang sio hie (Chinees-Indische vis)
Ingrediënten
- knoflook
- gemberwortel
- zout
- peper
- suiker
- tomatenpuree
- rode Spaanse peper
- kipbouillon
- maïzena
- gefrituurde vis
- ananas
- mandarijn
- zoetzure uitjes
- atjar ketimun of tjampoer
- mixed ginger
Bereidingswijze
Maak een zoetzure saus van knoflook, gemberwortel, zout, peper, suiker, tomatenpuree en rode Spaanse peper.
Blussen met kipbouillon en binden met maïzena.
Over stukjes gefrituurde vis gieten.
Garneren met ananas, mandarijn, zoetzure uitjes, atjar ketimun of tjampoer, of met mixed ginger dat even met de saus wordt meegesudderd.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Bouillon met Chinese paddestoelen en doperwten
- "ZOTHEID" UIT NEW YORK
- Risotto met paddestoelen II
- Macarons
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk Ice Cream
- Kip gevuld met krab en bospaddestoelen, witte koo
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Risotto met paddestoelen I
- Herfstrisotto met gemengde paddestoelen, doperwtjes en gebakken bacon