Asperges met garnalen, gemarineerde

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de asperges, kook in water met zout 10 minuten en laat 20 minuten afgedekt staan. Rasp de schil van de limoen en pers 1/2 limoen uit. Hak de knoflook. Hak in de keukenmachine basilicum, knoflook, 1 lepel limoensap en olijfolie tot een gladde marinade, roer de limoenschil erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Doe in een lage ovenschaal. Laat de asperges uitlekken en doe in de marinade, laat ze daarin afkoelen. Verscheur de rucola en verdeel over 4 borden. Leg de asperges uit de marinade erop met de kopjes 1 kant op. Verdeel de garnalen erover. Druppel er wat marinade over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 958x

Jouw laatst bekeken recepten