Crème des hortillons aux moules

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de mosselen schoon. Snijd ui en peterselie fijn en doe met de mosselen in een grote pan, voeg wijn, peper en zout toe en kook tot de mosselen openen. Verwijder schelpen en baarden, houd de mosselen warm en zeef het kookvocht. Verdeel de bloemkool in roosjes, snij de prei in grote ringen, scheur de sla in stukken en snij de selderij fijn. Stoof de groenten in een grote pan met boter en voeg 5 dl water en kooknat van de mosselen toe. Pureer de soep met de staafmixer als de groenten gaar zijn, roer de crème fraîche erdoor en voeg tenslotte de mosselen door. Schep in voorverwarmde borden en serveer meteen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 443x

Jouw laatst bekeken recepten