Gamba's met gebakken rijst, Oosters

Ingrediënten


Bereidingswijze

De gesnipperde ui met de in plakjes gesneden champignons 2 minuten bakken in 2 lepels olie. De rijst erbij en nog 1 minuutje meebakken. Roer de sambal, het paprikapoeder en de kruidenbouillon erdoor. Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de peultjes schoon en kook ze in 3 minuten beetgaar in ruim kokend water. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de garnalen en de peultjes 2 minuten. Voeg de kokosmelk en de curry toe en laat het geheel 3 minuten zachtjes sudderen. Roer de peterselie erdoor. De saus eventueel ietsje binden indien nodig.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha