Gebakken kabeljauw met gele saus

Ingrediënten



  • 4 moten kabeljauw (ongeveer 150 gram per stuk)

  • 1 eetlepel citroensap

  • zout

  • peper

  • bloem

  • 25g boter

  • 225g kwark

  • 1 theelepel strooiaroma

  • 2 theelepels citroensap

  • 2 theelepel gembersiroop

  • 0
  • 5 theelepel koenjit

  • 1 banaan

Bereidingswijze



Besprenkel de moten kabeljauw met citroensap en bestrooi het met wat peper en zout. Strooi wat bloem op een bord en wentel hier de vis door. Verhit de boter in een pan en bak hierin de moten vis in ongeveer 10 minuten aan beide kanten mooi bruin en gaar. Pel de banaan en snijd deze in plakjes. Doe de kwark in een pan en roer er strooiaroma, 2 theelepels citroensap, gembersiroop, koenjit en de plakjes banaan door. Verwarm de saus, maar laat de saus niet koken. Leg de moten kabeljauw op een schaal en schep de saus erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha