Goong Pow Nam Pla Waan (kreeft met zoetzure saus)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de kreeft schoon en snijd hem in tweeën. Breng hem op smaak met zout en versgemalen zwarte peper en bestrijk hem met de gesmolten boter. Zet hem onder een matig warme grill en laat hem daar ± 8 minuten. Smeer hem af en toe met de overgebleven gesmolten boter in. Leg hem op een bord en serveer hem met de saus. Voor de saus: Zet de palmsuiker en het tamarindewater in een kleine steelpan op laag vuur. Roer tot de suiker geheel is opgelost en voeg dan de vissaus toe. Laat het nog 1 minuut doorkoken, doe de saus in een schaal en strooi de gefruite sjalotten erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha