Hoi Lai Paad Prig (schelpen met hete saus)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Borstel de schelpen goed schoon en spoel ze met koud stromend water goed af. Hak de sjalotten, de knoflook, de pepers en de gember in stukken. Verwarm de olie in een wadjan, smoor de sjalotten, de gember en de knoflook 3-4 minuten en voeg dan de pepers, de korianderwortel, de vissaus en de chilisaus toe. Kook alles op matig vuur 2 minuten, voeg de visbouillon en de schelpen toe en breng het weer aan de kook. Kook door tot de schelpen opengaan, verwijder de schelpen die niet opengaan en doe de overige schelpen in een schaal. Meng het maïsmeel met een beetje koud water en doe dat bij het overgebleven kruidenmengsel. Breng het op smaak met zout en versgemalen zwarte peper en roer goed tot de saus dikker wordt. Giet de saus over de schelpen en garneer met de korianderbladeren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 515x