Hoi op (mosselen met sereh, basilicum en laos)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Controleer de mosselen en doe in een grote pan met een bodempje water. Snij de laos in 4-5 stukken en doe erbij. Hak de knoflook en sjalot grof en doe erbij. Snij de sereh in stukken en doe erbij. Breng aan de kook en laat op matig vuur stomen tot de schelpen openstaan. Snij de chili in dunne reepjes en doe in een kom. Hak het korianderblad in flinterdunne reepjes en doe erbij. Snipper sjalot en knoflook zeer fijn en doe erbij. Voeg olie, limoensap, sojasaus, vissaus en palmsuiker toe en roer even door, doe dan in een sauskom. Snipper de lente-uitjes en bestrooi de saus ermee. Serveer de mosselen in een schaal met een takje Thaise basilicum. Zet de dipsaus ernaast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha